LIVE: Klimaatprotest Extinction Rebellion in Amsterdam

De politie is begonnen met het massaal oppakken van deelnemers aan een klimaatprotest in Amsterdam. Ze worden een voor een door agenten opgetild en afgevoerd in politiebusjes. → nos.nl/l/2305058
Honderden betogers van actiegroep Extinction Rebellion blokkeren de Stadhouderskade ter hoogte van het Rijksmuseum. Ze hebben onder meer tenten opgezet.
#klimaat #actie #extinctionrebellion

Reacties 

 1. GTfour01

  GTfour01

  5 dagen geleden

  En gewoon dik betaald krijgen om professioneel ons burgers dwars te zitten hè! En kijk die lulletjes rozenwater van een 'politie' er ook bij staan... Gezellig samen in hetzelfde schuitje. Uiteindelijk wordt dit achterlijke puberale volk met fluwelen handschoentjes door 'onze' politie verwijdert. Heel stoer wordt dan naar buiten gebracht dat ze allemaal 'fikse boetes hebben gekregen' die ook weer regelrecht uit de organistatiepot worden vergoed. De organisaties die dik worden gesponsord door o.a. George Soros en consorten.

 2. Marieke Rot

  Marieke Rot

  6 dagen geleden

  Junks

 3. Marieke Rot

  Marieke Rot

  6 dagen geleden

  Nintendo losers

 4. C

  C

  7 dagen geleden

  Helden, mooi dat er nu eindelijk echt iets lijkt te gebeuren! :) Tijd voor verandering, dat laffe gedoe van de overheid en straks met z'n allen huilen als Nederland onder water staat.

  • TIMOTO

   TIMOTO

   2 dagen geleden

   C nederland gaat helemaal niet onder water staan.

 5. Eric Wessels

  Eric Wessels

  7 dagen geleden

  Schiet ze dood klimaat probleem opgelost !

 6. Bob Saget

  Bob Saget

  8 dagen geleden

  "Klimaatneutraal in 2025" betekent "miljoenen doden tussen nu en 2025". Hoe kan je dit soort fascistische gekken nu "succes" wensen? Doe je dat dan ook bij neonazi's wanneer die hun doelen uitleggen? Geschift!

 7. Michel Schaaij

  Michel Schaaij

  8 dagen geleden

  Walgelijk al die promotie door NOS (staatspropaganda) voor zieke gehersenspoelde jeugd zonder enige echte kennis van de werkelijkheid. Vele wetenschappers zijn opgestaan en hebben de VN gemeld dat het klimaat niet te voorspellen is en er momenteel geen crisis is.

 8. Bauke Wit

  Bauke Wit

  9 dagen geleden

  Sigaren slecht voor het milieu 😂

 9. Bauke Wit

  Bauke Wit

  9 dagen geleden

  Die mensen krijgen betaald met onze belasting centen en de andere helft krijgt vrij van school 😂 Jezus man donder op dit heeft geen zin

 10. Rik Jansen

  Rik Jansen

  10 dagen geleden

  ik hoor niks

 11. 18 88 furher duitsland

  18 88 furher duitsland

  11 dagen geleden

  vraag me af wat de kinderen vandaag de dag op school leren of zijn al deze mensen nooit naar school geweest en deze mensen werken blijkbaar niet maar wel profiteren van een uitkering van onze maatschappij die ze haten en de grootste schreeuwers zijn ook de ergste vervuilers

 12. L W

  L W

  11 dagen geleden

  Je zou zo zijn joh hahaha

 13. Henry

  Henry

  11 dagen geleden

  Regressief links in zuiverste vorm.

 14. Electrical Engineering

  Electrical Engineering

  11 dagen geleden

  Npc's

 15. Len Schouten

  Len Schouten

  11 dagen geleden

  Wat kan je er nog meer aan doen ?

 16. DFandV

  DFandV

  11 dagen geleden

  Stel werkschuwen

  • Jelmer Bos

   Jelmer Bos

   10 dagen geleden

   Grappig dat de meeste mensen die hier protesteren de mogelijkheid hebben om vrij te nemen van hun werk om te demonstreren voor de klimaatverandering die gaande is.

 17. Herbert Kroll

  Herbert Kroll

  11 dagen geleden

  Zonder CO2 is er geen leven op aarde, want geen plantengroei. De hoeveelheid CO2 was en is juist gevaarlijk gering vergeleken met de historische data. Een eventueel opwarmend effect van CO2 vlakt zeer snel af, omdat het percentage telkens moet verdubbelen voor eenzelfde hoeveelheid opwarming. Natuurkundige wetten zijn blijkbaar niet besteed aan deze angsthazen.

 18. rutger K

  rutger K

  11 dagen geleden

  kijk hier heb je het al gewoon bekostigd door o.a. George Soros @t

 19. rutger K

  rutger K

  11 dagen geleden

  kijk hier heb je het al gewoon bekostigd door o.a. George Soros @t

 20. 666 racing and gaming

  666 racing and gaming

  11 dagen geleden

  Dit is dan weer het andere uiterste ook dit kan niet

 21. Timo

  Timo

  12 dagen geleden

  Lekker links hoor live op nos geef die hopeloze geen aandacht en tv!

 22. 39Mike91

  39Mike91

  12 dagen geleden

  Je moet wel je microfoon aan doen...

 23. Marinus Antonius

  Marinus Antonius

  12 dagen geleden

  Gewoon even met een Leo 2 eroverheen. Dat scheelt een hoop CO2 en geestelijke vervuiling.

 24. Dutchy

  Dutchy

  12 dagen geleden

  klote protest

 25. Janne Aline

  Janne Aline

  12 dagen geleden

  Thank you so much, all climate activists, vegan, ecossocialists. It is ecossocialism or extintion! Europe and the countries in the Global North are dumping all the waste and pollution to sustain a capitalist, imperialist, colonial model that has been leading us all to social inequality and climate catastrhophes, and this has to stop! For all of you who have the privilege of protesting, without the fear of losing your jobs or being deported, please use your privilege for what really matters now: climate justice. For people who are reading this comment and finding it exaggerated, I invite you to get informed about food insecurity, all the scarcity artificially created by capitalism, and all the climate change catastrophes, such as in Mozambique earlier this year. Thank you for fighting for our existence, Extintion Rebellion!

  • Bob Saget

   Bob Saget

   8 dagen geleden

   Climate justice is just what fascists call fascism now. Socialism is fascism. Climate action is fascism. You are fascists.

 26. Ajax 4Life

  Ajax 4Life

  12 dagen geleden

  Gekke gestoorden!

 27. Hendrik Yunus jampaja

  Hendrik Yunus jampaja

  12 dagen geleden

  Het gaat niet om klimaatverandering het gaat om rechtvaardigheid en eerlijkheid leven besturen en voor iedereen .

  • Hendrik Yunus jampaja

   Hendrik Yunus jampaja

   11 dagen geleden

   Werken ze wel en gewoon vuil oprappen kan ook . Zelf de handen uit de mouwen te steken..zodat wij geen buitelingen onze werk hoeven te delen. Kan ik vervroegd pensioen nemen i.p.v nog 3 jaar en 7 mnd nog moet..we hebben leraren. Bouwvakkers en technische personeel. Nodig die worden gevuld met Eu allen. Niks mee. maar ja protesten is ook mogelijk toch.

  • Herbert Kroll

   Herbert Kroll

   11 dagen geleden

   Prima, zolang je dat maar niet aan deze verwarde mensen over laat.

 28. Hendrik Yunus jampaja

  Hendrik Yunus jampaja

  12 dagen geleden

  Volk van Nederland heeft geen poot om te vertellen hoe je zelf wil leven alles voorgeschoteld door een stelletje eigenbelang.

 29. Code Rood

  Code Rood

  12 dagen geleden

  Lijkt wel een religieuze sekte. Ome Soros zit hier ook weer zeker achter...

 30. Templeton Peck

  Templeton Peck

  12 dagen geleden

  Doctrine in optima forma.

 31. The Heretic Channel

  The Heretic Channel

  12 dagen geleden

  I hope they are all vegan.... probably not which makes it worthless.. demonstrating against something that you actually cause is insane

  • peterkarsten1992

   peterkarsten1992

   12 dagen geleden

   Most activists realize they are part of the problem, and they actually feel this ambiguity. Regardless of their diets dough (pun intended), they demand the government to take action, which could easily be done in the reduction of meat production. I agree they have their own responsibility though, and I was happy with the vegan lentil soup the organization shared with everyone during the blockade today.

 32. De Tekentovenaar

  De Tekentovenaar

  12 dagen geleden

  Wauw eindelijk! Nu hopen dat de rest van de wereld wakker wordt.

  • Bob Saget

   Bob Saget

   8 dagen geleden

   We zijn wakker. De VN is een bende liegende fascisten die elk decennium een nieuwe crisis uitvindt om meer macht en geld te grijpen en wereldwijd mensenrechten meer te vertrappelen. We gaan ze allemaal achter de tralies draaien.

 33. JackPoet

  JackPoet

  12 dagen geleden

  @ klimaatgekte, femke halsema, pliesietoneel en de brainwash media DE KLIMAATKLUCHT stakende kinderen met hun jihad koel dat klimaat benul kan je hinderen en aan deze meer dan krankzinnige klucht hangt die ondraaglijk onsmakelijke lucht 7-10-2019

 34. insAneTunA

  insAneTunA

  12 dagen geleden

  Wat hier gebeurd is een grove schande, de boeren begaan een misdrijf door de snelwegen af te sluiten en door het politieke debat te kapen, en deze mensen die opkomen voor een verstandig klimaat beleid, en opkomen voor onze eigen toekomst en de toekomst van opvolgende generaties, worden opgepakt en afgevoerd alsof ze criminelen zijn. Werkelijk om kotsmisselijk van te worden. De wereld op zijn kop. Dit zal mijn stem zeker beïnvloeden!!! Beste jongeren, als jullie verandering willen dan moet je zeker niet op de huidige machthebbers stemmen, dat blijkt wel weer. En daarmee bedoel ik de VVD, D66, de PVDA, het CDA en alle andere christelijke partijen die met hun denkwijze in het jaar nul zitten. Als het aan het CDA, de PVDA, D66, de VVD en de christelijke partijen ligt dan verandert er weinig tot niets aan het huidige beleid. Ik ben oud genoeg om te weten dat allerlei organisaties deze partijen al 30 jaar waarschuwt voor de gevolgen van het klimaat als we niets aan de situatie veranderen. En al die jaren werden deskundigen weggehoond en genegeerd. Dit zullen de meest directe gevolgen zijn als je op deze partijen blijft stemmen, de wachtlijst voor een woning zal alleen maar oplopen want de boeren hebben gezamenlijk zo'n beetje alle onbebouwde grond in bezit. Windmolenparken zullen door de agrarische sector met zo veel mogelijk onzin zo lang mogelijk worden tegengehouden, de energie sector zal fossiele brandstoffen blijven gebruiken, en de overheid zal blijven talmen met andere maatregelen zoals woningstichtingen dwingen om per direct actie te ondernemen met bijvoorbeeld het aanbrengen van zonnepanelen en warmtepompen in de huizen van de huurders. Ik vraag mijn woningbouw stichting al jaren om zonnepanelen en/of zonneboilers, en als ik bel wordt ik uitgelachen en met onzin afgewimpeld. Er zullen door de klimaat veranderingen ook meer vluchtelingen komen die ook allemaal een huis nodig hebben, en dat maakt de wachtlijsten voor een woning nog langer. En dan zijn er ook nog alle andere gevolgen die een veranderend klimaat met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld de malaria mug en de tijgermug die dodelijke virussen met zich meedragen en hier kunnen overwinteren door een steeds opwarmend klimaat. Om die energie maffia en die achterlijke opvattingen uit het jaar nul te doorbreken zullen we echt op andere mensen moeten gaan stemmen. Er is geen andere keuze!!! Het is gebleken dat de gevestigde partijen er een puinhoop van hebben gemaakt door de problemen te ontkennen en voor zich uit te schuiven. Pas vooral op voor de PVDA want die worden al jaren gesponsord door shell. Wouter Bos, een oud PVDA premier was zelfs werkzaam voor shell toen hij ineens uit het niets premier werd. Ik heb het altijd raar gevonden hoe iemand vanuit het niets ineens premier kan worden. Niemand had ooit van die kerel gehoord.

  • insAneTunA

   insAneTunA

   8 dagen geleden

   @Bob Saget 😂😂hahaha alsof een windmolen iets aan jouw leven verandert behalve dat je dan meer schone lucht hebt om in te ademen. Nou pas maar op hoor, want er komt nog veel meer schone lucht aan, en ik weet dat het voor mensen zoals jij allemaal hartstikke eng is, maar dan moet je maar aan je mamma vragen of ze je handje vast wil houden. Proest 😂😂😂😂 HAAAAAAHAHAHAHAHAHA

  • Bob Saget

   Bob Saget

   8 dagen geleden

   Nope. Deze mensen vechten enkel voor fascisme. Dat is wat klimaatactie betekent: totalitaire controle over de economie en elk facet van onze levens door de staat. Of erger: door onverkozen VN-criminelen. Dit is niet meer dan een hoopje geïndoctrineerde fascisten die om hun eigen slavernij en die van hun medemens staan te smeken EN de wet overtreden om de samenleving onder druk te zetten om hun fascistisch wereldbeeld in wet om te zetten. Sorry, maar Extinction Rebellion is uitschot van hetzelfde kaliber als de Hitlerjugend. Ze hebben absoluut niks morele superioriteit en absoluut geen legitieme punten.

  • hans schildpad

   hans schildpad

   11 dagen geleden

   gewoon de boeren boycotten, en stop hun producten te kopen.

 35. Roy BM

  Roy BM

  12 dagen geleden

  Als ze deze energie nou eens nuttig inzetten met vuil opruimen bijvoorbeeld, dan zou de wereld al een stukje opknappen.

 36. Tijl Trienen

  Tijl Trienen

  12 dagen geleden

  Vrolijke koppies zeg wat een vreugd

 37. Dennis Bouma

  Dennis Bouma

  12 dagen geleden

  Wie verteld al die stumpers al die leugens?

  • J. M.

   J. M.

   11 dagen geleden

   @TiTaN Than0S Maar ze protesteren voor een wereld waarin geen hogere kringen bestaan. Zou jij dus goed moeten vinden!

  • Timo Wilms

   Timo Wilms

   12 dagen geleden

   de media, en hun hippie ouders.

  • TiTaN Than0S

   TiTaN Than0S

   12 dagen geleden

   Ze worden betaald om te staken , Extinction Rebellion zijn goed betaalde arbeiders . In hogere kringen hebben ze sponsors .

 38. Siggi2009Charly

  Siggi2009Charly

  12 dagen geleden

  Als de mensen na de oorlog in 1945 een dergelijke houding hadden afgedwongen, zouden we nog steeds door paarden getrokken koetsen op straat hebben en koud water in de appartementen, die zelfs in de winter koud zouden zijn.

 39. Pete

  Pete

  12 dagen geleden

  Als iedereen zo denkt als deze mensen, gaat de wereld pas naar de klote

 40. Sjoerd de jonge

  Sjoerd de jonge

  12 dagen geleden

  Wanneer worden deze klimafielen en wanbestuurders eens uit hun waanideen geholpen tjemig hebben deze mensen geen natuurkunde gehad. BRUGKLAS LES 1 CENTRIFUGRALE KRACHT: WE NEMEN EEN VOETBAL EEN ROND OBJECT WELBEKEND BIJ EUROPEANEN. DE BAL ROLT RECHT VOORUIT: WAT GEBEURD ER ALS JE EEN STEEN PLAKT OP EEN RECHTUIT ROLLENDE BAL ? ..... DEZE ROLT NIET MEER RECHTUIT MAAR ZOEKT DE KANT VAN WAAR DE STEEN GEPLAKT IS. NU VERGROTEN WE HET WAT UIT WE NEMEN DE PLANEET AARDE. STEDEN WORDEN STEEDS GROTER ER KOMEN STEEDS MEER MENSEN OP EEN VIERKANTEMETER TE WONEN MEN NEMEN FLATS EN HOGE GEBOUWEN. WAT GEBEURD ALS STEDEN TE GROOT WORDEN ? ...... DAN RAAKT DE PLANEET UIT BALANS VAN HAAR OORSPRONKELIJKE ROTATIE. KLIMAAT HEEFT HIER DUS GEEN INVLOED OP HET IS HET GEVOLG ERVAN, DUS DIT PROBLEEM KUN JE OPLOSSEN OP 2 MANIEREN OF CONTRAGEWICHTEN BOUWEN OF HET VERSPLAATSEN VAN COMPLETE STEDEN. dus met zijn allen samen komen is niet heel goed voor de centrifrugale kracht van de aarde. jullie maken jezelf zelfs schuldig aan het verergeren ervan met jullie klimaatcult

  • J. M.

   J. M.

   11 dagen geleden

   Hahaha beste argument wat ik al ben tegengekomen

 41. Bink99282

  Bink99282

  12 dagen geleden

  Maar als wij ons best doen om minder stikstof uit te stoten gaan Brazilië enzo gewoon door

 42. JORJEFFRA

  JORJEFFRA

  12 dagen geleden

  Als je geen verstand van zaken hebt, bemoei je er dan niet mee zoals de rest. Ga ergens anders je belangrijk voelen, egoïsten. Je staat gewoon voor paal daar.

  • Lou S

   Lou S

   12 dagen geleden

   democratie?

 43. Gerard van Eerden

  Gerard van Eerden

  12 dagen geleden

  Wat een luxe en weelde in NL. Eten, drinken, tijd en geld in overvloed.

  • Bob Saget

   Bob Saget

   8 dagen geleden

   @Lou S Dat bewijst toch zonder enige twijfel dat dit door het globale establishment gefinancierd en logistiek geregeld wordt?

  • Lou S

   Lou S

   12 dagen geleden

   dit is ook gaande op andere plekken in wereld! onder ander op verschillende plekken in India, maar ook Turkije en Nieuw Zeeland etc zoek maar op !

 44. a b

  a b

  12 dagen geleden

  Ik zou het prachtig vinden als hier een auto overheen reed.

 45. LIKE ME

  LIKE ME

  12 dagen geleden

  Wordt er ook DNA afgenomen en huiszoekingen gedaan? Een weg blokkeren kan echt niet!!!!

  • Daan Meijs

   Daan Meijs

   12 dagen geleden

   Wil je dat even aan de boeren vertellen?

  • Klasos 67

   Klasos 67

   12 dagen geleden

   Mee eens .. oppakken allemaal en dan ook nog verplicht iets laten doen wat ze nog nooit hebben gedaan ... WERKEN !!!

 46. marcus de roos

  marcus de roos

  12 dagen geleden

  knettergek geworden, welk klimaat probleem? dom geklets allemaal er is geen klimaat probleem!!

  • marcus de roos

   marcus de roos

   8 dagen geleden

   @J. M. dom zijn mensen die in die klimaat onzin geloven, gestoorde mensen zijn het die achter mekaar aanlopen zonder na te denken wat ze doen. jij bent z,n jong ventje die nog ervaring heeft in het leven. denk na voordat je wat schrijft.

  • J. M.

   J. M.

   8 dagen geleden

   @marcus de roos Nee, mijn punt was niet dat veel geld verdienen belangrijk is, mijn punt was dat je dom was.

  • marcus de roos

   marcus de roos

   11 dagen geleden

   @J. M. geld maakt niet gelukkig mafkees, je gek laten maken voor iets wat er niet is dat is pas dom.

  • J. M.

   J. M.

   11 dagen geleden

   @marcus de roos Ik geloof nooit dat jij veel geld verdient, daar ben je te dom voor. Dus eigenlijk zou je net heel blij moeten zijn met linkse propaganda! Iedereen gelijk! Jij ziet Links door een Rechtse bril, d.i. jij ziet links als schuldige van alles wat fout loopt omdat rechts je geïndoctrineerd heeft om links als schuldige te zien van alles wat fout loopt. In realiteit leven we al meer dan veertig jaar in een doorgedreven rechts neoliberalisme en kunnen wij ons amper nog een echt 'linkse' wereld voorstellen.

 47. Leia Moreno

  Leia Moreno

  12 dagen geleden

  But they drink from plastic bottles 😂

 48. Leia Moreno

  Leia Moreno

  12 dagen geleden

  Die huichelaars gebruiken plastic flessen !?!

 49. Colin Dejong

  Colin Dejong

  12 dagen geleden

  Kan ook gewoon geen woord in het Nederlands van dat geschreeuw.

 50. Reinier van Ramshorst

  Reinier van Ramshorst

  12 dagen geleden

  Vervelende mensen. Ga iets doen ipv schreeuwen dat een ander het moet doen

 51. Joopie conifeer

  Joopie conifeer

  12 dagen geleden

  Oohh NOS, nu kan alles wel live? Toen de boeren aan het demonstreren waren werd de livestream gestopt, deze mensen zijn veel belangrijker in jullie ogen hè. Het zijn een stelletje idiooten die nog nooit echt gewerkt hebben.

  • Timo Wilms

   Timo Wilms

   11 dagen geleden

   @blaeke Het is volkomen normaal inderdaad dat ook de verkeersproblematiek behandeld word bij de NOS, alleen de rede van het protest is naar mijn mening niet genoeg aan het licht gekomen. De plannen die ze in Den Haag aan het smeden zijn voor de boeren zullen een enorme inpact hebben. Niet alleen de boeren, maar ook de rest van ons zal hier ofwel op lange, ofwel op korte termijn de gevolgen van gaan merken in de portemonnee. Dit lijkt naar mijn inzien niet zomaar iets om even te benoemen in het nieuws, eerder iets om uitgebreid te behandelen.

  • blaeke

   blaeke

   11 dagen geleden

   @Timo Wilms Zowel de inhoud als het harde nieuws (verkeersproblematiek) zijn uitgebreid besproken in de NOS nieuwsvoorziening tijdens en na de demonstratie. Sowieso had de verkeersproblematiek op de dag zelf mijn inziens ook een hogere nieuwswaarde dan demonstratie op zichzelf, dus ik snap dat ze daar veel aandacht aan besteden. Het was de _drukste ochtendspits OOIT_, natuurlijk wordt daar dan ook uitgebreid aandacht aan gegeven. Logisch toch?

  • ParrotTube

   ParrotTube

   12 dagen geleden

   @Timo Wilms Haha klopt. Het ging alleen over het verkeer. 🤣 Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat ze precies willen.

  • Timo Wilms

   Timo Wilms

   12 dagen geleden

   @blaeke de demonstratie van de boeren heeft inderdaad veel aandacht gekregen, maar het ging voornamelijk over de problemen die ze veroorzaakten met deze demonstratie in plaats van de inhoud waarom ze demonstreerden.

 52. Ry Bik

  Ry Bik

  12 dagen geleden

  Wat een hoop onzin en verloren tijd weer voor een hoax...!

  • Ry Bik

   Ry Bik

   11 dagen geleden

   ​@Jelmer Bos Dus er is overeenstemming onder de mensen die het allemaal eens zijn met het punt van de/een "man made klimaatverandering" Goed punt ja....!

  • Ry Bik

   Ry Bik

   12 dagen geleden

   @blaeke nlplayer.info/show/T3dxSXk4SWt2LWM.html

  • Jelmer Bos

   Jelmer Bos

   12 dagen geleden

   @Ry Bik NLplayer is een goeie bron wil je zeggen. Ga dit maar is doorlezen www.researchgate.net/publication/301247690_Consensus_on_Consensus_A_Synthesis_of_Consensus_Estimates_on_Human-Caused_Global_Warming

  • Ry Bik

   Ry Bik

   12 dagen geleden

   @blaeke dus het is "waar" omdat de Volkskrant het schrijft? klimaatgek.nl/wordpress/ Kijk hier maar eens op deze site, en vooral de eerste pagina met een uitleg op een artikel van de "Volkskrant"

 53. Ingrid Eekers

  Ingrid Eekers

  12 dagen geleden

  Ga bomen planten enz enz

  • Tonio Antonio

   Tonio Antonio

   10 dagen geleden

   Ze zijn misschien nog nooit in de natuur geweest.

 54. Ingrid Eekers

  Ingrid Eekers

  12 dagen geleden

  Ik vraag mij af wat zij zelf doen voor het klimaat het klimaat dat ben je zelf aan jullie de POWER.

  • Blah b

   Blah b

   5 dagen geleden

   @ttdijkstra De industrie, die de gloednieuwe iPhones van deze demonstranten in elkaar zet, en de bekers van de mocca latté's van deze demonstranten in elkaar zet. Deze demonstranten, die stuk voor stuk een luxe-leven in de stad leiden, grotendeels etende uit de staatsruif, zijn het probleem. Plus als je voorstelt om het ontslagrecht niet langer communistisch te maken, leenstelsel voor studenten behouden, de pensioenen sterk te korten enz om die omschakeling mogelijk te maken dan staan precies deze mensen daar weer tegen te protesteren.

  • J. M.

   J. M.

   6 dagen geleden

   @Kattenoppas Utrecht natuurlijk is co2 en koolstofdioxide hetzelfde. Geen idee wat meneer bedoelt! Grt

  • Kattenoppas Utrecht

   Kattenoppas Utrecht

   6 dagen geleden

   @J. M.Ik heb scheikunde gestudeerd (kort, geef ik toe), maar C02 is toch koolstofdioxide? (1 C'tje, 2 O'tjes)? Haha, ik ga nu zelfs twijfelen...enlighten us

  • J. M.

   J. M.

   11 dagen geleden

   @SoukEye Ik verzeker je dat ik nog nooit in mijn leven omringd ben geweest door zoveel mensen die intelligenter zijn dan mezelf. Het verschil tussen co2 en koolstofdioxide is mij dan wel weer onbekend.

  • SoukEye

   SoukEye

   11 dagen geleden

   @J. M. Die weten dus ook allemaal het verschil tussen co2 en koolstof dioxide? Manmanman wat een tenenkrommende interviews worden er bij die gasten en dames afgenomen. Maak het jezelf maar wijs, maar de meeste mensen staan er daar toch echt bij om erbij te horen. De meeste mannen omdat ze hopen dat ze zo toch nog kunnen scoren door hard te schreeuwen. Beetje als mannelijke feministen.

 55. Mutti M

  Mutti M

  12 dagen geleden

  Zie hoe de nieuwe groene gelovigen je vrijheid willen afnemen ,gefaciliteerd door de NPO van je eigen belasting geld.Lang leve de nieuwe facisten in een groen jasje .(in plaats van een bruin jasje)

 56. Timothy Wessels

  Timothy Wessels

  12 dagen geleden

  En waar zijn nu die waterkanonnen 😁😂😁😂.

 57. HushemFlupskluk

  HushemFlupskluk

  12 dagen geleden

  We have to EAT THE BABIES!!!

  • GTfour01

   GTfour01

   5 dagen geleden

   @ricky De gehele staatsmedia is links en fake, maar daar ben jij, van jongs af aan, al blind voor geïndoctrineerd, dat is duidelijk. Lekker geloofwaardig ook.

  • GTfour01

   GTfour01

   5 dagen geleden

   @Stefmeister87 Dude, de Huffinton Post. En jij durft daar met droge ogen links van te plaatsen? Je weet dat dit een zooitje leugenaars/fakers/oplichters zijn? Zo, en nu je ontbijtje van malse babyvingertjes en moedermelk nuttigen. Doei.

  • No comment

   No comment

   8 dagen geleden

   @Stefmeister87 yes se was a troll. but the idea of eating babys come from the left.

  • Timo Wilms

   Timo Wilms

   11 dagen geleden

   @ricky Het was geen nepnieuws verspreiden, het was aandacht creëren met behulp van satire aan hoe linkse mensen denken de wereld te gaan redden. De linkse politiek en media doen net alsof de wereld aan het vergaan is en deze "sketch" brengt dat aan het licht. Ze doen namelijk onderhand alsof dit is wat we moeten gaan doen om klimaatverandering te stoppen, terwijl in werkelijkheid er nauwelijks iets is wat we kunnen doen om het te stoppen, het aandeel van de mens op het klimaat is namelijk minimaal.

  • DFandV

   DFandV

   11 dagen geleden

   Gestoorde Tata was dat die dit zei.

 58. Steef

  Steef

  12 dagen geleden

  Al die zogenaamde klimaat gekkies lopen wel allemaal in synthetische kleding! Ze doen er zelf helemaal niets aan!

  • Steef

   Steef

   11 dagen geleden

   @J. M. En al die rotzooi op straat dat vieze werkschuwe rot volk van deze samenleving!

  • g m

   g m

   12 dagen geleden

   @Leia Moreno inderdaad, maar dat neemt niet weg dat je aan het mierenneuken bent.

  • g m

   g m

   12 dagen geleden

   @Steef ik zei dat ik het knap vond, niet dat ik erover twijfelde. Maar leuk voor je 4K

  • Leia Moreno

   Leia Moreno

   12 dagen geleden

   @g m gewoon geen plastic kopen is beter.

  • Steef

   Steef

   12 dagen geleden

   @g m Jij hebt zeker nog een beeldbuis? Hier een va 4k paneel met hdr 1000 dus das niet zo moeilijk te zien hoor!

 59. Sarnarath

  Sarnarath

  12 dagen geleden

  Kinderpropaganda

 60. DINIE0011

  DINIE0011

  12 dagen geleden

  Democratie ten top: Boeren mogen niet met hun trekkers het malieveld op....wordt gewoon toegelaten! Hier zitten ze op straat....hup oppakken!! Goed bezig Den Haag!! (Sarcastisch)

Volgende