Sport

Terugblik eerste Formule 1-seizoenshelft 2019! | SLIPSTREAM

Allard Kalff blikt samen met Kees van de Grint en Ernest Knoors terug op de eerste 12 races van het Formule 1-seizoen 2019. Een seizoenshelft waarin Lewis Hamilton en Max Verstappen de uitblinkers waren, maar Ferrari met lege handen bleef.
Abonneer je op ons kanaal: bit.ly/2nA2U1t
Website : www.rtlgp.nl
Facebook : rtlgp
Twitter : rtlgp
Instagram: rtlgp

Reacties 

 1. Robert Peters

  Robert Peters

  8 dagen geleden

  Goede info leuk maar ik vind het jammer dat er beelden getoond worden, van de races dan word het te saai .

 2. y1521t21b5

  y1521t21b5

  3 maanden geleden

  Excellent show! Someone should add subtitles for these gems to reach the broader audience they deserve...

 3. Martin Entertainment

  Martin Entertainment

  3 maanden geleden

  Ik denk dat Russel nog veel mensen zal gaan verbazen komende jaren. Hij heeft gewoon een auto nodig waarin hij kan laten zien hoe snel hij daadwerkelijk is.

 4. Johan NL

  Johan NL

  3 maanden geleden

  Wat een gekleurd programma zeg. Wat een onzin ook met dat Verstappen en Leclerc fouten verhaal. Hoe oranje wil je bril zijn Allard? Dat sloeg nergens op.

 5. tobian buijze

  tobian buijze

  3 maanden geleden

  Kan er een Spotify van rtl gp komen?

 6. TheMrBennito

  TheMrBennito

  3 maanden geleden

  hallo Allard, attentie ajb: het is niet 'hun schuld', want ging om iets positiefs. Je bedoelt te zeggen: 'te danken aan'.

 7. Ernest de Groot

  Ernest de Groot

  4 maanden geleden

  Allard, noem Ernest bij zijn echte naam ipv Ernst, ik heb daar zelf ook mijn hele leven last van gehad. Voor de rest, een prima programma, no hard feelings.

 8. nvl571

  nvl571

  4 maanden geleden

  Op het eind slaat Ernst de spijker op zijn kop. Red Bull dacht dat Honda niet zo goed zou zijn en aan een overbruggingsjaar en zijn daardoor zelf tekort geschoten op chassis gebied.

 9. Jan Jansen

  Jan Jansen

  4 maanden geleden

  Hallo mannen, de complimenten gaan steeds naar Adrian Newey als de wagen weer verbeterd maar is dat terecht? we starten nu al enkele jaren steeds met een grote achterstand... wie is daar dan schuldig aan? o ja ik kijk elke keer naar jullie uitzending uit.... dus ga zo door!!!!!! en liefst nog meer. Groetjes Jan Jansen van Rosendaal

 10. Ander

  Ander

  4 maanden geleden

  Het is gewoon een verademing om Ernst Knoors over de Formule 1 te horen praten nadat je net een podcast hebt geluisterd waar die schreeuwer en open deuren intrapper Coronel constant aan het woord was.

 11. Solid Medal

  Solid Medal

  4 maanden geleden

  Lekker manne

 12. Tobias

  Tobias

  4 maanden geleden

  Renault is hun eigen B-team 😂

 13. ThaDutchDK1989

  ThaDutchDK1989

  4 maanden geleden

  abiteboul is gewoon de grootste idioot die ooit de formule 1 is binnen gekomen. hij praat voor renault en zet het zwaar voor schut met al zn onzin. als renault nou eens slim is en eens nadenkt en hem gewoon de zak geeft ,gaat het al veel beter. die man brengt ongeluk en moet lekker op markt staan met zn onzin verkopen.

 14. Johan ter Beek

  Johan ter Beek

  4 maanden geleden

  Vraagje over Red Bull - Aston Martin & Honda. Reb Bull is een suikerdrankjes fabrikant die door buitengewoon grote marges op suikerwater een waanzinnig goed merk maakt met sponsoring van allerlei sporten. Eigenlijk hebben ze alleen verstand van suiker, water en marketing. Maar het is geen automerk. Aston Martin en Honda zijn automakers. Waarom wordt Red Bull niet de sponsor, wat ze ook horen te zijn als suikerdrankje maker? En waarom wordt de auto niet een Aston Martin / Honda of 100% Honda?

 15. Rob Bleeker

  Rob Bleeker

  4 maanden geleden

  En qua Gasly/Albon.... slechter zal het er zeer zeker niet van worden bij RB...

 16. Martijn De Groot

  Martijn De Groot

  4 maanden geleden

  Heb helemaal niks gehoort over paire gasly 🤔

 17. Ed van Wieringen

  Ed van Wieringen

  4 maanden geleden

  Leuk programma weer mannen. Jammer dat Allard altijd vraagt om vragen in te sturen,maar hier nooit op terugkomt. Is het een idee een speciale uitzending te maken die alle kijkers vragen beantwoord?

 18. Rob Bleeker

  Rob Bleeker

  4 maanden geleden

  Het toch ook wel goed om te zien dat wij (Nederland) ook heel veel professionele kennis hebben in de motorsport die weten waar ze over praten en een klein beetje een kijk achter de schermen kunnen geven, Dit geeft de analyze meer diepgang en als bron betrouwbaar.

 19. Ronny Farang

  Ronny Farang

  4 maanden geleden

  Op dat moment nog niks bekend over Albon als team genoot na de vacantie...

 20. SiXftSiXTaLL

  SiXftSiXTaLL

  4 maanden geleden

  Zomerstop erg? Ach in september hebben we maar liefst 4 races. Dan is de schade ingehaald.

 21. Wim Dreesen

  Wim Dreesen

  4 maanden geleden

  Max kan zich in elk geval na een knappe eerste seizoenshelft, in de huidige omstandigheden focussen op zijn nieuwe volgende (tussentijdse) doelstelling voor 2019, en dat is de titel van vice-wereldkampioen F1.

 22. FrightfulAccountant

  FrightfulAccountant

  4 maanden geleden

  Ik heb ook het gevoel dat Gasly, als Rooky, onbedoeld slachtoffer geworden is van de snelle progressie van de auto en het motorblok. Horner wist heus wel op voorhand dat Gasly nog veel moet leren. En dat zou geen probleem zijn, als die auto in het niemandsland tussen team 2 en team 4 was gebleven. Maar plots komt nr 2 dan in het vizier en krijgt Gasly de zwarte piet en moet hij opkrassen voor een wanhopige poging met een andere Rookie. Red Bull had, als het ernstig om plek nr 2 had willen meedoen, Sainz moeten terughalen om Ricciardo te vervangen en anders iemand als Alonso een contract van 1 jaar moeten aanbieden en volgend seizoen pas Gasly inzetten.

  • FrightfulAccountant

   FrightfulAccountant

   4 maanden geleden

   @Maria Santov Hij is lang niet de eerste coureur die grofgebekt over zijn engine partner heeft gedaan. Als ik mij goed herinner heeft bvb Alain Prost ook niet altijd een aardig als vandaag over Renault gedaan.

  • Maria Santov

   Maria Santov

   4 maanden geleden

   Alonso bij Honda?

 23. Phe rocks

  Phe rocks

  4 maanden geleden

  Wat een super show is dit toch. Wat een genot vergeleken met die andere zenders waar je nekharen recht van overeind staan. Hopelijk blijven jullie nog lang doorgaan want jullie zijn stuk voor stuk toppers van de hoogste klasse.

 24. DuProd

  DuProd

  4 maanden geleden

  Ik wist niet dat Theo Maassen zoveel verstand van F1 had 😁

 25. topneorej

  topneorej

  4 maanden geleden

  Stel je voor dat er twee coureurs van het kaliber Gasly voor Redbull hadden gereden dit jaar. Wat een lading kritiek zouden ze dan hebben gekregen over zowel de motor als het chassis. Aan de andere kant: stel dat er twee coureurs van het kaliber Max hadden gereden. Dan ging het echt alleen tussen Mercedes en Redbull.

 26. jcyja313

  jcyja313

  4 maanden geleden

  Nou Kees, ik ben coach van een dames rugby team... en die kunnen ook redelijk meekomen...

  • jcyja313

   jcyja313

   4 maanden geleden

   Ponkske misschien bij jou niet

  • Ponkske

   Ponkske

   4 maanden geleden

   Onzin

 27. topneorej

  topneorej

  4 maanden geleden

  Stelling: Het enige wat Hamilton bewijst is dat hij iets beter is dan Bottas. Het enige wat Verstappen bewijst is dat hij veeeeel beter is dan Gasly. Verder kun je tot in het oneindige door discussiëren over appels en peren.

 28. jim de nooij

  jim de nooij

  4 maanden geleden

  een zomerstop vindt ik belachelijk, ze zouden 50 races per jaar moeten rijden, ik begrijp dat het voor de crew van iedere coureur lastig wordt, maar ik meen dat bijvoorbeeld mercedes 1500 man in dienst heeft voor formule1 je kan mij niet wijs maken dat een paar daarvan de autos niet even naar de volgende locatie kunnen brengen, hoeveel heb je daar voor nodig 5 man en een truck 10 man en 2 trucks? de coureurs hebben van zondag avond tot donderdag avond om zelf naar de volgende locatie te komen. Ik begrijp goed dat zon race er in hakt bij de coureurs maar 1 race per week moet kunnen, 4 dagen om weer op krachten te komen. desnoods een winterstop verdeel de globe in tweeen 20 of meer races in europa en amerika en 20 (liever een paar meer) in azie en australie zo moeilijk kan dat niet zijn, kunnen veel landen het geld niet ophoesten dan flink mider per race en flink meer races dan zijn we er toch

 29. Freddy von grunn

  Freddy von grunn

  4 maanden geleden

  Ze schurken aan tegen het niveau aan duurt niet lang meer..bij Honda hebben ze het gat van 3 en half jaar bijna weten te dichten met Mercedes..vergeet niet dat Mercedes al in 2010 begon met de motor te ontwikkelen..

 30. Realistic illusions

  Realistic illusions

  4 maanden geleden

  Als je nu in deze tijd nog werkelijk geloofd dat ze op de maan zijn geweest, dan leef je echt onder een steen en in een volwassen Walt Disney wereld.....''Space may be the final frontier,but it's made in the Hollywood Basement'' ... ;)

 31. Erik Hobijn

  Erik Hobijn

  4 maanden geleden

  ja mooi om te bespreken , hoe teams het beste functioneren met hun eigen culturen, wat ik miste waren de Oostenrijkers, dat is toch een land waar veel racers en team leiders vandaan komen, maar dat nooit echt benoemd word.Duitsers , Italianen en Engelsen daar heeft iedereen het over , maar Oostenrijkers niet. Hulde voor de technische inzichten in jullie programma, echt gemaakt door mensen die veel weten en de complexiteit begrijpen , daar geniet ik van . Minder is de vrouw benadering, dat is een echt Nederland houding, Ik heb in de USA met robot bouwers gewerkt en daar deden ook vrouwen volop mee en werden veel respectvoller benadert dan in NL.

 32. Alex Bernadina

  Alex Bernadina

  4 maanden geleden

  Dat boek heb ik ook, in t Nederlands! Lauda beschrijft de F1 techniek en wat te veranderen aan de setup bij onderstuur en overstuur enz enz. heel interessant boek. Mn eerste Formule 1 boek by the way.

 33. Ponte Romano

  Ponte Romano

  4 maanden geleden

  Top, jammer dat jullie net te vroeg waren voor het nieuws over Albon, kan Allard gelijk uitleggen waarom hij Albon neemt als rookie. Ik zie ook meer in Norris.

  • Marc

   Marc

   4 maanden geleden

   Mua ik denk dat Norris en Albon gelijkwaardig zijn. Russell Leclerc en Verstappen zijn gwn de beste 3 van deze generatie.

 34. Hans Stroink

  Hans Stroink

  4 maanden geleden

  Geweldige uitzending weer. Met z’n 3en ook leuk.

 35. Jimmy Ross vd Berg

  Jimmy Ross vd Berg

  4 maanden geleden

  Oprechte gesprekken

 36. Explore the World MisterMister

  Explore the World MisterMister

  4 maanden geleden

  Zo goed.....ja wat moet je daar nog aan toevoegen!! 👍🏼👍🏼👏🏼

 37. Ernst Pietersen

  Ernst Pietersen

  4 maanden geleden

  Lekker veel diepgang. Blijft het beste F1 programma. Bedankt weer.

 38. madjbor F1 2019

  madjbor F1 2019

  4 maanden geleden

  Maar waarom ????? Alex Albon Redbull samen met Max verstappen waarom is de keuze van helmut marko deze keuze

  • Marc

   Marc

   4 maanden geleden

   Omdat Albon in bijna elke race gewoon een betere race-pace heeft dan Kvyat. Je zou verwachten dat iemand als Kvyat met al meerdere seizoenen F1 ervaring hem de baas zou moeten zijn. De punten zijn gewoon misleidend omdat Albon een paar keer pech heeft gehad en in Duitsland had Kvyat gewoon een lucky call. Albon is gewoon sneller en heeft nog meer potentieel. Daarbovenop komt dat hij ontzettend veel volwassenheid heeft getoond in zijn eerste seizoen.

 39. madjbor F1 2019

  madjbor F1 2019

  4 maanden geleden

  Hopelijk zien julie de news wat gebeurt is ja Het is Al gebeurt the wisseling Piere Gasly gaat terug naar Redbull torro Rosso B team en Alex Albon gaat rijden voor Redbull helmut marko heeft de keuze gemaakt dat deze seizoen Alex Albon gaat rijden voor Redbull

  • jobje111

   jobje111

   3 maanden geleden

   Dat zeggen ze toch ook aan het eind?

 40. entertainment

  entertainment

  4 maanden geleden

  Top aflevering weer! Ernst fijne kerel!👌

  • Ernest de Groot

   Ernest de Groot

   4 maanden geleden

   Hij heet Ernest, geen Ernst.

 41. madjbor F1 2019

  madjbor F1 2019

  4 maanden geleden

  Piere terug naar Redbull torro Rosso B team en Alex Albon gaat rijden voor Redbull

 42. madjbor F1 2019

  madjbor F1 2019

  4 maanden geleden

  Helmut marko heeft de keuze gemaakt dat deze seizoen Alex Albon gaat rijden voor Redbull het word Redbull en torro Rosso wisseling. Piere Gasly gaat terug naar torro Rosso en Alex Albon gaat naar Redbull meteen de keuze is algemaakt door Helmut Marko de hele Formule 1 media weet dit presies piere Gasly underperformed

 43. madjbor F1 2019

  madjbor F1 2019

  4 maanden geleden

  Klaar het is duidelijk dat piere Gasly eruit word gegooit uit de Redbull dat die gewoon slecht doet in die Redbull

  • Pim

   Pim

   4 maanden geleden

   Goed verhaal dit

 44. Youri Carma

  Youri Carma

  4 maanden geleden

  Inderdaad en nu is het dus naar buiten gekomen dat ze niet op de maan geweest zijn; A Funny Thing Happened on the Way to the Moon nlplayer.info/show/eGNpQ0pmYlR2RTQ.html Fake Dutch 'moon rock' revealed news.bbc.co.uk/2/hi/8226075.stm Moon landing tapes got erased, NASA admits www.reuters.com/article/2009/07/16/us-nasa-tapes-idUSTRE56F5MK20090716 Patrick Moore asks the alleged Apollo 11 crew could you actually see the stars nlplayer.info/show/eHlqcHB4aDItQzA.html Stars From Space Station - Brilliant Views nlplayer.info/show/UmlHZXFzR2pob1k.html Did somebody just die? Apollo 11 Press Conference FULL nlplayer.info/show/QklfWmVoUE9Nd0k.html How Stanley Kubrick Faked the Apollo Moon Landings realitysandwich.com/23226/kubrick_apollo/ NASA wants the world to believe that 5771 photographs were taken in the combined time of 4834 minutes over an alleged six missions! www.quora.com/How-many-photos-were-taken-on-the-surface-of-the-moon-during-the-six-Apollo-missions NASA engineer admits they can't get past the Van Allen Belts nlplayer.info/show/NE81ZFBzdTY2S3c.html NASA Discovers New Radiation Belt Around Earth www.space.com/20004-earth-radiation-belt-discovery.html NASA's Van Allen Probes Spot an Impenetrable Barrier in Space www.nasa.gov/content/goddard/van-allen-probes-spot-impenetrable-barrier-in-space

 45. I Courant Holland

  I Courant Holland

  4 maanden geleden

  laten we Kees vervangen door Michael Bleekemolen. Dat heeft meerwaarde!

  • Ponte Romano

   Ponte Romano

   4 maanden geleden

   mischien kan jij ergaan zitten of een eigen YT canal, courant gelul, lijkt meer goed voor 1k subs

 46. I Courant Holland

  I Courant Holland

  4 maanden geleden

  3:07 Laten we Kees een Ticket met Lolita's Airways geven naar Epsteins's eiland! Alle vrouwen zijn er voor Kees zijn plezier en Hobbie. Ze tellen niet echt mee!

  • I Courant Holland

   I Courant Holland

   3 maanden geleden

   @Ponte Romano Als jij een zwarte pet op wil heb ik daar gen problemen mee. waarom zou ik? Over zwarte pieten. I do not give a fuck. Niet mijn discussie. Ik geloof niet meer in sinterklaas.

  • Pim

   Pim

   4 maanden geleden

   @Ponte Romano omdat ik wél Nederlands kan?

  • Ponte Romano

   Ponte Romano

   4 maanden geleden

   he joh, jij bent zeker ook tegen zwarte pet

  • Pim

   Pim

   4 maanden geleden

   Wat is een ijland?

 47. I Courant Holland

  I Courant Holland

  4 maanden geleden

  3:07 WTF! (Dat betekend WHAT THE FUCK!) KEES!!!! MAN!!! OUWE LUL!! ZAADCEL!!! OMG!! "Leuk dat ze ook een zakcentje kunnen verdienen met hun HOBBY????) Omdat het vrouwen zijn neem je ze niet serieus? Ik denk dat ze net zoveel moet trainen als Max om op die 2de plaats te komen. G-Krachten voor de vrouwen zijn net zo hoog als voor de mannen! Denk je dat vrouwen minder krachten te verduren hebben in de bochten?? Dit is echt heel slecht. je moet NOOIT meer vrouwen afzeiken en op zijn MINST!! Excusses aanbieden in je volgende video! OMG KEES SCHAAM JE!!! Het is 2019, geen 1820! RTL onwaardig! Het is Europa waar je het over hebt. Geen Saudi Arabie waar vrouwen net mogen rijden! Stap zelf in die auto en versla Visser. Dat lukt je niet want je past niet in de auto!

  • I Courant Holland

   I Courant Holland

   3 maanden geleden

   @Kevin van den Hoek Fake news!

  • Kevin van den Hoek

   Kevin van den Hoek

   3 maanden geleden

   I Courant Holland het verschil tussen f2 en f1 is 3.9g (f2) en 6.5g (f1), www.formula1.com/en/latest/article.video-analysing-2017s-massive-rises-in-g-force.vX8IhGjqmsaCoyy2uKKOi.html maxf1.net/en/technical-specification-new-f2-2018-car-never-so-close-to-f1/ helaas kan ik niet vinden hoe een w series auto vergelijkt met f1 / f2 dus voel je vrij dat uit te zoeken, maar het lijkt mij duidelijk en aantoonbaar dat er wel degelijk een groot verschil is tussen f1 en de meest naaste klasse erachter. Verder heb ik nooit gezegd dat de vrouwen van w series niks kunnen en dat wil ik ook niet zeggen, jij zei gewoon iets dat simpelweg te kort door de bocht (haha) was en gewoon niet klopt

  • I Courant Holland

   I Courant Holland

   3 maanden geleden

   @Kevin van den Hoek hahha!! ENORM veel harder! Wow dat is een wetenschappelijke term. Ik heb het opgezocht. F1 trekken 0,3 G meer aan krachten. Dat verschil is minimaal. zeker als je als vrouw minder spiermassa hebt om dat op te vangen. het verhaal ging er over dat het een hobby was voor vrouwen. Formula w is geen hobby. Het is topstport. Voor de rest. Wil je nog meer mieren neuken. Ik heb een heeeel klein anusje. Als je lief bent mag je het natlikken en je pikkie er in stoppen aangezien je vrouwen maar onzinnige wezens vind die niets kunnen.

  • Kevin van den Hoek

   Kevin van den Hoek

   3 maanden geleden

   @I Courant Holland F1 wagens remmen enorm veel harder dan welke andere klasse dan ook, en kunnen tevens harder door de bochten doordat ze meer downforce hebben, dus er is wel degelijk een verschil in g-krachten. Dat hoor je ook van coureurs die van F2 naar F1 gaan. Wat je zegt klopt in principe, maar dat is ook wat ik bedoelde te zeggen met 'sneller'. Ze maken sneller een rondje in een circuit doordat ze harder remmen en meer downforce hebben dus er zijn meer g krachten, ik had het niet over topsnelheid.

  • I Courant Holland

   I Courant Holland

   3 maanden geleden

   @Kevin van den Hoek G-Krachten voel je niet door veel topsnelheid. Met optrekken zijn de G-krachten niet extreem hoog. De bochten geven de meeste G-krachten. Maar voor de bochten remmen alle (F1) auto's af en gaan met ongeveer geleike snelheid de bocht in. Door het afremmen voor de bochten hebben de dames en de heren ongeveer dezelfde G-krachten op het hoofd. G-krachten zijn dus ongeveer gelijk voor de mannen en de vrouwen. Wat meer dan snelhied de g-krachten bepaald is de vleugelzetting en de banden. Heef veel vleugel geeft meer neerwaardse druk en de auto kan sneller door de bocht. betere banden, meer grip hetzelfde. Kortom. De snelheid van de auto is niet het belangrijkste. Alhoewel. De vrouwen en de mannen rijden allebij boven de 300 KM per uur. ook daar is er niet veel verschil.

 48. tweakradje

  tweakradje

  4 maanden geleden

  Kvyat wil zijn billen niet nog een keer branden dus dan maar Albon er in. Mercedes heeft tijdens de wintertests denk ik iets gevonden om de banden in het juiste temperatuur venster te houden. Dus koelen of verhitten.

  • Richard Scheurwater-Donker

   Richard Scheurwater-Donker

   4 maanden geleden

   Kvyat beslist niet zelf waar hij rijdt. En Mercedes had wel problemen met de temperaturen in Oostenrijk.

 49. Fattest White Guy ever

  Fattest White Guy ever

  4 maanden geleden

  Ben benieuwd wie er volgend jaar Vettel gaat vervangen bij Ferrari

  • Ponte Romano

   Ponte Romano

   4 maanden geleden

   die krijgt het moeilijk in de bermuda driehoek, Charles Nicolas en Binotto

  • Pim

   Pim

   4 maanden geleden

   Danny ric

 50. DavidMillsSeven

  DavidMillsSeven

  4 maanden geleden

  De Honda-Mercedes drag race in Hongarije naar bocht 1 werd gewonnen door Honda. Volgens de data is momenteel de Honda betrouwbaarder EN sneller dan Renault.

  • L.GH. Djoetma

   L.GH. Djoetma

   4 maanden geleden

   Dat viel mij ook op. Maar de vraag is of ze misschien niet minder vleugel hadden staan.

 51. Robbin Milatz

  Robbin Milatz

  4 maanden geleden

  Gesprekken over techniek in Slipstream, ik ben benieuwd wat de rest van de kijkers daar van vind. Stemmen kan hier: strawpoll.com/xffz3yk1

 52. Robbin Milatz

  Robbin Milatz

  4 maanden geleden

  Bedankt heren (en team) voor weer een fijne aflevering. Heb weer genoten. Inhoudelijke gesprekken met de gast, dat is mooi om te zien. Mag ik nog een opmerking plaatsen over de keuze voor Albon? Een cliché is het misschien, dat een regenrace de jongetjes van de mannen scheidt, maar wellicht heeft Christian wel iets in Alex herkend in de laatste regenrace.

 53. Paulus-NL

  Paulus-NL

  4 maanden geleden

  al maken ze deze items een uur lang, is het nog te kort. Wel altijd kwaliteit items dit!

 54. Stef Mirakel

  Stef Mirakel

  4 maanden geleden

  Volgende week weer, ik kijk r nu al naar uit! Top wat jullie doen!

 55. AnoniemHK

  AnoniemHK

  4 maanden geleden

  2:20 - hoezo kan je geen project met veel mensen stil houden. Ken je het Manhattanproject wel??? Omdat er te veel uitlekte werd het Manhattanproject vanaf 1943 elders uitgevoerd. Hoewel het onderzoek en de productie van nucleair materiaal op meer dan dertig locaties plaatsvond, werd het Manhattanproject vooral uitgevoerd op drie geheime locaties: Hanford (Washington), Los Alamos (New Mexico) en Oak Ridge (Tennessee). De locatie in Hanford besloeg bijna 2600 km², die in Oak Ridge 243 km². Het bestaan van deze locaties was staatsgeheim tot na de Tweede Wereldoorlog. Op het hoogtepunt in 1945 werkten er 130.000 mensen aan het Manhattanproject, en de totale kosten bedroegen twee miljard dollar (in dollars van 1945 - anno 2012 zou dat ruim het twaalfvoudige zijn).

  • Ponte Romano

   Ponte Romano

   4 maanden geleden

   waren dat circuits?

 56. Robin

  Robin

  4 maanden geleden

  Mooie Slipstream weer, leuk om Ernest er deze keer ook weer bij te zien! :)

 57. Erik J

  Erik J

  4 maanden geleden

  Ik wilde al reageren, "jullie hebben zeker net het laatste nieuws misgelopen" . Op t randje niet dus haha. Heb zo mijn vraagtekens bij deze zet, doen ze bij mercedes toch een stuk beter.

 58. nadien van heukelum

  nadien van heukelum

  4 maanden geleden

  Heel mooi programma , klasse heren👍🏻

 59. foutus

  foutus

  4 maanden geleden

  @36:39 snel ff omgekleed, oftewel de 2e helft is al opgenomen, ons fop je niet zomaar Allard....

  • bca303

   bca303

   4 maanden geleden

   Ach ja... uiteraard zijn alle terugblik-afleveringen in één keer opgenomen. Dan kun je moeilijk gaan doen over die kleding, maar wie boeit dat iets verder?

 60. Joost Kamphuis

  Joost Kamphuis

  4 maanden geleden

  Nice for Albon. En Galsey maar zeggen dat ie Verstappen wilde gaan verslaan. Nou dat lukt dus niet meer of de Toro Rosso moet vleugels krijgen:p

Volgende