Drie Wijzen uit Oost: van één kroeg naar horeca-imperium

De Drie Wijzen uit Oost, zoals de succesvolle horeca-ondernemers Piet, Jason en Riad genoemd worden, openden in 2008 hun eerste bar aan het Beukenplein. Inmiddels heeft het drietal een waar imperium aan horecazaken in bezit.
Het begon allemaal bij café Elsa's aan de Middenweg, waar Piet eigenaar van was. Jason en Riad begonnen daar als 16-jarige jongens aan hun eerste bijbaan.
De mannen openden in 2008 hun eerste zaak, de succesvolle bar Maxwell. Inmiddels hebben de Drie Wijzen uit Oost 21 Amsterdamse barren in bezit, waaronder Café Kuijper aan de Linnaeusstraat, de Waterkant aan de Marnixstraat en Bar Bukowski op het Beukenplein.
Het enorme succes hadden de mannen niet verwacht toen zij zo'n elf jaar geleden de handen ineen sloegen. 'Er zat geen beleid achter, we hadden niet een heel plan', vertelt Piet. 'We hadden wel in het plan staan dat we meerdere zaken wilden openen in Oost', vult Jason hem aan. Inmiddels zitten hun zaken door de hele stad.AT5 - Echt Amsterdams Nieuws
Abonneer hier op ons youtubekanaal:
nlplayer.info
Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155
Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: at5.nl
Facebook: at5nl
Twitter: at5

Reacties 

 1. First Name

  First Name

  Maand geleden

  Horeca maffia!

 2. Luca Stegers

  Luca Stegers

  Maand geleden

  monocultuur ontwikkelaars.

  • El Nacho Fantastico

   El Nacho Fantastico

   Maand geleden

   @daffy more los van de groene plant, haalt het concept dat zo succesvol is voor deze 'wijzen' alle charme en sfeer uit zo'n tent. Gemaakt voor de hippe amsterdammer. De yup. Iemand die lekker wil gaan vrijmibo'en.

  • daffy more

   daffy more

   Maand geleden

   mooi verhaal over succes maar mij zal je er niet snel over de vloer zien komen. Er is daar nergens een groene plant te vinden. Ik vind het fijn om een goeie biefstuk te eten met een beste pint erbij maar..

Volgende