FEMKE HALSEMA GEVAAR VOOR AMSTERDAM - DE JENSEN SHOW #6

Shockerende analyse van westerse steden waar links aan de macht is. Een dronken Frits Wester en is Rafael Nadal terrorist?
GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!
Abonneer je hier op het Jensen NLplayer kanaal:
bit.ly/2EQq7nm
De Jensen Show op Spotify: spoti.fi/2Hh69pw
De Jensen Show op iTunes: apple.co/2Hvo772

Reacties 

 1. jjbanshee

  jjbanshee

  20 dagen geleden

  als n moslim n christen verkracht en vemoord niks aan de hand, dat mag,maar alleen al als n christenen n moslim aanwijst gaat die christen levenslang de bak in, wat n klotezooi

 2. Kwakemole !

  Kwakemole !

  Maand geleden

  San Francisco was ik in 2015. Mooie stad, maar als je een paar straten te ver loopt kom je een heel tentenkamp tegen.

 3. jan youtubehater

  jan youtubehater

  Maand geleden

  Wie zit er op dit lelijk, dik en dom mannetje te wachten? Moet wel erg eenzame sneue man zijn dat ie nadat ie uitgekotst is bij rtl, nu dit soort bagger op eigen kosten ...alleen de reclame blokken ontbreken, geen bedrijf wil hier reclame maken: niet goed voor het imago...

 4. jeroen Jansen

  jeroen Jansen

  Maand geleden

  Toch raar, In New York, dat als een linkse burgemeester de belastingen verhoogt om dat geld uit te geven aan de onderkant en tegelijkertijd er veel meer zwervers zijn gekomen...en voor de rest...wat een kleutervoorbeelden...

 5. John Breuer

  John Breuer

  2 maanden geleden

  Met alle respect maar Links wil chaos, verderf en sterfte. Links kan nooit achter het volk staan als ze dit als een gezonde standaard zien... Halsema wil lokale rechtbanken. Maar let op...!!! De volgende stap is dat het mogelijk moet worden dat er ook een lokale sharia rechtbank komt, net als in Engeland. Links heeft het lef om die weg in te slaan. Het is allemaal voorbereiding...

 6. butterfly cloud

  butterfly cloud

  2 maanden geleden

  Wat als iemand stiekem iets in tas van Rafael Nadal heeft gestopt? Wat is er trouwens tegen om mensen gelijk te behandelen? Jensen wil zeker ook niet gecontroleerd worden op Schiphol: want hij vindt zichzelf zooooo geweldig dat zo'n controle alleen maar tijdsverlies is. Hij heeft iets beter te doen: de waarheid vertellen. Gelukkig is zijn waarheid niet mijn waarheid!

 7. butterfly cloud

  butterfly cloud

  2 maanden geleden

  I ❤ Halsema!

 8. Hans Bosman

  Hans Bosman

  3 maanden geleden

  Mèt Jensen vind ik Halsema een weerzinwekkende persoonlijkheid. Een loepzuivere organisatie-crimineel bij uitstek geschikt voor het politieke métier. Maar daarmee onderscheidt mw. Halsema zich niet van heel de rest van het politieke zootje. Stemmen dat is zaken doen met misdadigers en kiezen uit meerdere soorten poep.

 9. Cali Mero

  Cali Mero

  4 maanden geleden

  Mevrouw Halsema is een enorme ramp voor de stad Amsterdam. Het gaat hier om een waardeloze bestuurder, zonder enig inzicht, daadkracht, of visie. Amsterdam kampt momenteel met een aantal grote problemen, die door deze burgemeester volledig worden genegeerd. Ik denk dat bovenstaande een objectieve weergave is van de situatie, en volledig los staat van het feit, dat ik een enorme afkeer heb van deze mevrouw, zowel als mens, als bestuurder.

 10. thαílαnd pαrαdísє

  thαílαnd pαrαdísє

  4 maanden geleden

  4:06 Hilarious!

 11. Jan E

  Jan E

  4 maanden geleden

  Walgelijke TRUT. Bah.

 12. The warrior z

  The warrior z

  4 maanden geleden

  Hals haal die hete aardappel uit bek

 13. Nick Gurr

  Nick Gurr

  4 maanden geleden

  Volgend jaar 18. In 2021 gaat mijn stem naar FvD.

 14. Vic Tik

  Vic Tik

  4 maanden geleden

  Walgelijk mens joh, ze wil niet door hun geinterviewd worden omdat ze verbaal outclassed is whahaha ''''POTENTIELE KIEZERS'''' stel je voor als alle vluchtelingen dalijk stemrecht krijgen, is een kwestie van tijd he :O

 15. Lorian Richel

  Lorian Richel

  4 maanden geleden

  Laat Jensen burgermeester worden van Amsterdam.

 16. Kabbaj Music TV

  Kabbaj Music TV

  4 maanden geleden

  Je geluid is ook maar half echt hoor.. Hoezo is een 30 jarige man uit London die veroordeeld is voor de aanval op Ozil ineens een 14 jarig gastje met een mes?

 17. Striaties

  Striaties

  5 maanden geleden

  Weg met Femke - petities.nl

 18. Chris Möhlmann

  Chris Möhlmann

  5 maanden geleden

  Ze is geen gevaar voor amsterdam alleen ze doet dingen die somige van ons niet leuk vinden

 19. frits koppers

  frits koppers

  5 maanden geleden

  En terrecht

 20. Ruud Klasen

  Ruud Klasen

  5 maanden geleden

  Weten jullie met mij wat alleen helpt ? Een burger oorlog. Daarna, nooit meer links landverraad aan nemen

 21. frits koppers

  frits koppers

  5 maanden geleden

  Haar zoon zou beschoten met die echte pistool door politie

 22. Robert Haarlem

  Robert Haarlem

  5 maanden geleden

  Wester is in de val gelokt omdat hij te vriendelijk is voor Wilders, en nu is frits van tv af, kaltgestelt!!

 23. frits koppers

  frits koppers

  5 maanden geleden

  Ze is toch geen Nederlander wat zij stom

 24. Slinkse Ridder

  Slinkse Ridder

  5 maanden geleden

  UGHHHH VERDOMME WAT HAAT IK FEMKE HALSEMA ZEG GRRRRRR! HET LAND GAAT NAAR DE KLOTUH!!! Aldus werkloze tokkies die geloven dat zij minister-president is en de 'slinkse' elite de macht heeft in Nederland.

 25. Thea v. Beek

  Thea v. Beek

  5 maanden geleden

  Nou , Amsterdam gaat Londen aardig achterna dacht ik zo

 26. Annunaki

  Annunaki

  5 maanden geleden

  soundos is idd NIET grappig...dit is beschamend joh...iemand bescherm haar tegen haarzelf aub.

 27. Annunaki

  Annunaki

  5 maanden geleden

  Soundos is een zeer aantrekkelijke dame, moslima maar zonder hoofddoek. Je zou het idee krijgen dat ze een 'verlichte denker' is, maar nee, ook zij houdt het strict islamitisch, maar niet in het open. De NPO schotelt ons vaak deze categorie moslims voor (net zoals die mooie Turkse van NPO), zodat u en ik denken dat het allemaal lekker gaat met die moslimintegratie. Deze twee vrouwen representeren absoluut NIET hun volk. NPO is een moslimpropagandamachine. Hans Laroes is de Joseph Goebels van deze ons vijandige ideologie verpakt als religie. Hoe lang zit die zak aardappelen al op het pluche daarzo..????? Over dictatoriale toestanden gesproken....saneren aub die NPO.

 28. Annunaki

  Annunaki

  5 maanden geleden

  wester spreekt met dubbele tong, is duidelijk onder invloed. Dat kan niet op tv. Hij is bovendien lid van het CDA dus onpartijdigheid hoef je niet te verwachten. Daarnaast spreekt hij altijd zo alsof hijzelf de absolute waarheid in pacht heeft, zijn stellige toon en toegeknepen ogen storen mij buitengewoon. Vervelende man te veel zelf aanwezig is. weg met frits flierefluiter!

 29. Annunaki

  Annunaki

  5 maanden geleden

  Nog heel even, zeker met 'leiders' als Femke Hallalsema, en amsterdam is precies hetzelfde als Parijs, London of LA. We zijn hard op weg naar Amsterdammakesh......hoe de ooit zo succesvolle hollandse handelssteden aan 'goedheid' ten onder gingen... je zult naar een law&order samenleving moeten transformeren, want we zien in Europa (Amsterdam, Parijs, London etc ) dat de overheden de strijd aan het verliezen zijn. Nederland is gewoon niet meer ons gezellige Nederland vanwege een te grote onbuigzame eigen agenda volgende moslimpopulatie.

 30. Annunaki

  Annunaki

  5 maanden geleden

  Hallalsema is een absolute Richard Chamberlane van de 21e eeuw...en maar wegkijken die femke, nog steeds menen dat islam gewoon in amsterdam thuishoort en het importeren van bruiden en bruidegommen mag van haar gewooooooon doorgaan ja hoor! Nog even en we openen de islamitische universiteit van amsterdam, krijgt DENK de zeggenschap over amsterdam west en oost, Rdam west utrecht zuid etc etc.Compromissen maken met islam in je eigen westerse land ???? hahahaa wat zijn wij OERSTOM geweest om ooit die lui binen te halen. Historische fout die ooit rechtgezet zal moeten worden. Europa is redelijk klaar met islam denk ik wel...wat denk jij???

 31. damek666

  damek666

  5 maanden geleden

  Het aantal mensen die spijt hebben? Het aantal mensen dat spijt heeft, debiel.

 32. Hephzibah Yahudah

  Hephzibah Yahudah

  5 maanden geleden

  Eindtijd niks nieuw onder de zon. 10 plagen. Sodom en Gomorra. Kan niet wachten op wie eerst op de knop gaat drukken. Iran Israël ben benieuwd.

 33. Mocro boy

  Mocro boy

  5 maanden geleden

  Vroeger werden heksen op de brandstapel gegooid, zou het niet erg vinden als die traditie weer terugkomt.

 34. Kurt vanackers

  Kurt vanackers

  5 maanden geleden

  "Trump speelt zichzel" hij is geen faker, geen leugenaar. Iedere Politicus en Celeb, hielden van Trump, adore him... until he runned for President to clean up the P E D O's , deepstate, drain the swamp, WWG1WGA

 35. Yourdailytrending '

  Yourdailytrending '

  5 maanden geleden

  Ik kom 4 keer per jaar in London en zogenaamde ghetto's daar en wat Jensen zegt klopt niet. Ik kom al 20 jaar in London. False news. Er zijn fk veel toeristen ook. Heel veel Chinezen tegenwoordig.

 36. puk alfacharlie 626

  puk alfacharlie 626

  5 maanden geleden

  Ha ha stem VVD daar komt Nederland verder mee!!!!!!!!

 37. elias S

  elias S

  5 maanden geleden

  Grappig Jens praat over illegale die Amerika binnen willen komen Jens vergeet alleen dat Amerika illegaal over is genomen door Europanen maar daar heeft Jens geen oortjes na omdat ie schijnbaar het een mooi plekje vond.Jens hou je gewoon bezig met de problemen in Nederland in plaats het in het buitenland te zoeken zo kan iedereen wel een programs score voor de likes.

 38. El Pastuso

  El Pastuso

  5 maanden geleden

  Oei oei oei, wat is dit toch een domme eikel. Wel een tamelijk goede impressie van Femke Halsema, dat dan weer wel. Maar verder een vervelende Voorburgse boer met een hoofd om op te slaan.

 39. EchtEenMilan

  EchtEenMilan

  5 maanden geleden

  Leuk, is iets over mijn provincie :P

 40. TheLastWaveMusic

  TheLastWaveMusic

  5 maanden geleden

  Jensen lekker angst zaaien Amsterdam vergelijken met andere steden ver weg, alles over een kam scheren. Zonder tegenwoord etc

 41. TheLastWaveMusic

  TheLastWaveMusic

  5 maanden geleden

  Jensen is ook compleet kut en dit is ook een kutprogramma voor domme mensen

  • Peter Traudes

   Peter Traudes

   5 maanden geleden

   Heel goed, Jensen is een boef.

 42. Wim Leurink

  Wim Leurink

  5 maanden geleden

  Die Halsema met haar koorbal accent mag wat mij betreft verbannen worden en met haar die hele hypocriete club van landverraders, en milieu verkrachters van Groen Links. Wat altijd zo pijnlijk is met dat volk is dat zij het alleenrecht denken te hebben, net als dat watje uit Nijmegen van Demonen666, om het milieu te vervuilen. Je gaat er van over je nek dat zij heulen met de omvolking van Europa. Blijkt ook nog eens dat Halsema niet meer is dan een bekakte tokkie die niet fatsoenlijk haar kinderen kan opvoeden ik hoop dat de Nederlanders eens wat intelligenter gaan stemmen in plaats van dit soort demagogen aan te hangen.

 43. Lady of the Valley

  Lady of the Valley

  5 maanden geleden

  Zoendos? Is dat een vrouw? Dacht dat het een vent was...

 44. Leo Per

  Leo Per

  5 maanden geleden

  Wat een vuile walgelijke kerel is die Jensen. zielig mannetje.

 45. Erik K

  Erik K

  5 maanden geleden

  Top nieuws Jensen !!

 46. Erik K

  Erik K

  5 maanden geleden

  „Mijn huis is geen publieke plek" Bron: (video) AT5 Betaalt helemaal geen ‘marktconforme huur’ voor ambtswoning Amsterdam. Bron: Telegraaf ‘Nepwapen’ zoon Halsema blijkt echte revolver van haar echtgenoot Bron: Algemeen Dagblad Haar zoon zich op die avond met vriendjes verveelde en “aan het klieren” was. “Mijn zoon heeft geen gewapende inbraak gepleegd”, schrijft ze🤢🤮 Bron: Brief Burgermeester Amsterdam

 47. Erik Vermeer

  Erik Vermeer

  5 maanden geleden

  Ze moet gewoon opstappen. Wie heeft een wapen in huis (onklaar of niet) en zeker in zo'n functie en dan de acties van je zoon afschilderen als baldadigheid?

 48. Retro4fun

  Retro4fun

  5 maanden geleden

  Net terug uit Amsterdam, Met eigen ogen ervaren. Overal ligt afval door de straten + bergen met aangevreten vuilniszakken. Allemaal broeinesten voor ratten en het ziet er gewoon niet uit. Ook zijn de zwervers weer volop terug in het straatbeeld. Het gaat NIET goed met Amsterdam!

 49. Johnny Belinda

  Johnny Belinda

  5 maanden geleden

  Belachelijk moslim burgemeester !!!! En zie wat er gebeurt..!!! Elke vorm van religie houdt ons in het ootje en worden we heel dom van ..! Dat geeft de geschiedenis bewezen !!

 50. Smith64000

  Smith64000

  5 maanden geleden

  Wat een gelul zeg!

  • Brian

   Brian

   5 maanden geleden

   Wat is gelul dan..? Stop eens met blaffen en zeg eens wat zinnigs en onderbouwd.. Oh wacht, dat kan Links niet gedurende deze irrationele tijden van "acceptatie en gelijkheid" .

 51. Three Sons

  Three Sons

  5 maanden geleden

  Soundos wat een walgelijke vieze kut racist. Wat een stinkwijf. Dat die aandacht krijgt. Bah om te kotsen.

 52. TakeItOnline

  TakeItOnline

  5 maanden geleden

  Het zal iedereen schokken maar als mannen niet zien en horen dat zij trans is.. Moet kan je dit verzwijgen in deze functie?

 53. Truth kanaal De Haan

  Truth kanaal De Haan

  5 maanden geleden

  Jensen! Love your show man! eindelijk weer iemand die gewoon de waarheid verteld! nlplayer.info/show/NXJxOHd4TEllZE0.html

 54. John Shares

  John Shares

  5 maanden geleden

  Jezebel Halsema, omhoog gevallen loeder als ik dit zo hoor.....

 55. Helma

  Helma

  5 maanden geleden

  Geweldige discussie met je toekomstige werkgever. Dit blijft niet goed gaan 😂✌🏽 nlplayer.info/show/VG1VWWladnRyalU.html

 56. Adil Riffo

  Adil Riffo

  5 maanden geleden

  Kan je niet keertje over die kut belasting dan hebben we misschien wat minder problemen en over vluchtelingen in plaats onzin verhaaltje s

 57. Dutchy

  Dutchy

  5 maanden geleden

  Jensen,,,,,,, bestaat die Morbide Obesitas vetnek nog steeds

 58. Wolf Blitzer

  Wolf Blitzer

  5 maanden geleden

  Zij is nu wel over, ze heeft vuurwapens in haar burgemeesterswoning.

  • Wolf Blitzer

   Wolf Blitzer

   5 maanden geleden

   En als haar zoon zijn vriendjes ontving in de ambtswoing, dan was er mogelijk georganiseerde misdaad geleid vanuit de ambtswoning. Dat zaakje moet nog flink worden uitgezocht.

 59. Colani Tower

  Colani Tower

  5 maanden geleden

  Blijkbaar gaat het niet op dat er wat tegen al die linkse ellende gedaan wordt als het de dure wijken zelf treft. Sterker nog er gaat een tandje bij.

 60. gompsie

  gompsie

  5 maanden geleden

  Elke keer als ik dat pleuris wijf op tv zie dan zie je haar maar geilen op haar Burgemeester ketting,zij is een schande voor Amsterdam en ze mag van mij heel snel op pleuren ,alles wat die linkse honden aanraken verandert in shit.............

Volgende