Amusement

DAVINA MICHELLE trekt JAYJAY op het podium voor 1000 man! | Boeiend - Concentrate BOLD

Deze week wordt zangeres Davina Michelle geboeid door JayJay. Ze laat JayJay haar studio zien en neemt ook gelijk een cover op. Daarna vertelt ze over de Playboy, met wie ze nog een track zou willen maken en staat ze op een festival. bit.ly/ConcentrateBoldkanaal
Zangeres Davina Michelle, eigenlijk Michelle Davina Hoogendoorn, is bekend van haar deelname aan ‘Beste zangeres’ waar ze het nummer Duurt te lang zong. Daarnaast heeft ze een eigen NLplayer-kanaal waarop ze wekelijks een cover plaatst en stond ze 11 augustus 2019 in het voorprogramma van P!nk. We kunnen wel zeggen dat ze een succesvolle vrouw is dus. Deze aflevering begint met JayJay die Michelle in haar studio boeit. Ze geeft JayJay een tour door haar studio en neemt daarna een time-out om een cover op te nemen. Na de cover boeit JayJay Michelle weer en is het tijd om naar een festival te gaan. In de auto hebben ze het over hoe het is om met sterren samen te werken, met welke rapper(s) ze zou willen samenwerken en over of ze nou in de Playboy zou willen staan of niet. Daarna is het tijd voor het optreden en JayJay z’n shine. Checken dus!!
Artikel over Davina Michelle en de Playboy: www.rtlboulevard.nl/entertainment/music/artikel/4844811/davina-michelle-zou-best-de-playboy-willen-staan
Instagram Davina Michelle: davinamichelleofficial
Elke vrijdag om 17:00 een nieuwe Wat Schuift ‘T: nlplayer.info/listPLvHZRi8ng2-g4FKoFQoyT6fnUzwT9GEqt.html
Volg Concentrate BOLD: concentrate_bold
concentratebold
-----------------
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.
FUCKING BOLD. Je krijgt elke week tenminste één video te zien op het Kanaal. Tussen 13:00 - 17:00, kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.
De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman het ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En als laatste de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!
Afspeellijst Boeiend: nlplayer.info?list...
Volg de hosts:
jayjayboske
rijkhofman
irisenthoven
DAY1 (JayJay): nlplayer.info/tv/rnx...
Rijk: nlplayer.info
Iris: nlplayer.info/tv/125...
Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!
#concentrateBold #Boeiend #DavinaMichelle

Reacties 

    Volgende